Autor: Informer.rs

03.06.2024.

14:32

Foto: printscreen/Youtube KK Crvena zvezda

Sport

Oglasio se Čović i pecnuo Partizan! Kad to mogu oni, možemo i mi! (VIDEO)

Prvi meč je na programu večeras u hali "Pionir" i biće to jedan od poslednjih okršaja beogradskih večitih rivala u ovoj sezoni.

Zvezdin čelnik je, tom prilikom imao i opasku na račun crno-belih, a tiče se raspodele sezonskih ulaznica za mečeve u "Pioniru". Podsetimo, oba kluba su još na početku sezone objavila da su prodali 12.000 (Zvezda), odnosno 17.000 (Partizan) pretplatnih karata za ovu takmičarsku godinu.

Očigledno, to je brojka koja daleko prevazilazi kapacitet "Pionira" (oko 8.000 sedećih mesta).

Bližimo se kraju sezone, sledi finale plej-ofa finala Superlige Srbije. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Videli smo da neki mogu da smeste 17.000 u "Pionir", možemo i mi naših 12.000 - poručio je Čović u kratkom obraćanju na zvaničnom Jutjub nalogu kluba.

Informer

Time je, očigledno, aludirao na činjenicu da je Partizan svoj meč protiv Mege u polufinalu igrao upravo u dvorani na Paliluli.

Potom je pozvao navijače na sportsko navijanje, a ponovo je, bar tako deluje, potkačio večitog rivala.

Očekujem da bude korektno i fer navijanje, da imamo element sportske kulture, kako su i na svim prethodnim utakmicama navijači Crvene zvezde koji su zapravo stvarno najbolji, a ne licemerno, napravili i u finalu plej-ofa ABA lige. Nama je važna naša domaća liga što pokazujemo unazad i važno je da se što bolje plasiramo i osvojimo tu domaću ligu kao triplu krunu. Potrebna je energija navijača, dođite u što većem broju u Pionir, da krunišemo ovu specifičnu i tešku sezonu koja ostaje iza nas - zaključuje Nebojša Čović.