03.06.2024.

13:47

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Završen transfer! Reprezentativac Srbije menja Dragovića u Zvezdi

On je to i sam nagovestio pre dva dana, kada je rekao da je pričao sa Zvezdom, ali da čeka da se klubovi dogovore. Posao je završen, klubovi su se dogovorili, srpski šampion platiće TSC-u miliona evra, a Stojić će se sa Evropskog prvenstva vratiti na "Marakanu". 

Informer

On je u novom klubu zadužio dres sa brojem 15, upravo onaj koji je nosio Aleksandar Dragović. Sada će Vladanu Milojeviću biti malo lakše, jer je odlaskom Dragovića i Milunovića ostao sa trojicom štopera u ekipi. Ovako će mu konkurencija biti jača, a moguće je da će do kraja prelaznog roka doći još neko na istoj poziciji. 

Stojić je ove sezone odlično igrao, pa nije ni čudo što je na sebe privukao pažnju mnogih klubova. U 38 mečeva u svim takmičenjima dao je četiri gola uz tri asistencije, a istovremeno je ulivao sigurnost odbrani kluba iz Bačke Topole. 

Informer

Crveno-belima je ovo drugo pojačanje, pošto su već promovisali vezistu Luku Ilića. Očekuje se da ovo bude vrlo uzbudljiv prelazni rok na "Marakani", pošto spremaju tim za Ligu šampiona. Sportski sektor svakodnevno kontaktira igrače, opopava puls, ispituje i procenjuje ko bi mogao za relativno pritosjan novac da dođe u Zvezdu i odmah bude pojačanje za elitno takmičenje.