04.06.2024.

08:59

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda se ne šali! Reprezentativac odlazi za 5.000.000, a evo ko stiže na "Marakanu"

Mladi as je letos došao na Marakanu iz Kopenhagena kao slobodan igrač, zaslužio poverenje tadašnjeg šefa struke Baraka Bahara, ali je vrlo brzo krenuo "u rikverc".

Tražio je formu kod trenera Vladana Milojevića, na početku se nije naigrao, ali je uspeo ponovo da se izbori za startnu postavu.  Iako je Stamenić imao ugovor do 2027. godine, ponuda engleskog drugoligaša Koventrija je zadovoljila klub iz Ljutice Bogdana. Takođe, sprski klub će imati i 10 odsto od naredne prodaje Stamenića.

Informer

Naše gore list će biti prvo letnje pojačanje ekipe koja je prethodnu sezonu u engleksom Čempionšipu završio na devetom mestu.

Momka koji je odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola, zameniće dosadašnji vezista APOEL-a Dalsio, kojeg je izabrao šef struke Vladan Milojević, sa kojim je sarađivao u sezoni 2022/2023, saznaje Mozzart sport.

Brzonogi fudbaler ima 28 godina, rođen je u Almadi u Portugaliji, bio omladinski reprezentativac te zemlje, a potom je zaigrao za Gvineju Bisao, za koju je zabeležio osam nastupa.

On je Apoelu upisao 81 nastup, uz sedam postignutih golova i tri asistencije.