04.06.2024.

10:28

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Nisam molio da dođem ovde! Zvezdin bombarder surovo iskren: Dokazao sam se, zato sam i pozvan!

Seneglaci će 6. juna odmeriti snage sa DR Kongo u Diamniadiju, a tri dana kasnije će se sastati sa Mauritanijom u Muakšnotu. 

Golgeter koji je prošlu sezonu u crveno-belom dresu okončao sa 15 postignutih golova uzbuđen je zbog poziva u nacionalni tim.

- Bez obzira na to da li igram napadača, veznog, defanzivca ili čak golmana, spreman sam. Nisam molio da dođem ovde u reprezentaciju. Dokazao sam se, zato sam i pozvan - rekao je Šerif medijima iz domovine.

Informer

Robusni napadač ne želi ništa da prepusti slučaju i čvrsto je rešen da iskoristi ukazanu priliku.

- Da biste ostali u reprezentaciji, morate da radite. Nema vremena za gubljenje. Daću sve od sebe da iskoristim minute koje imam na terenu šansu koja mi se ukazala. U selekciju sam stigao sa gvozdenim mentalitetom. Došao sam ovde da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Dobio sam priliku da budem ovde, tako da ne želim da napustim grupu - ističe stameni ofanzivac.

Informer

Bez obzira na to što ima saigrače iz najjačih evropskih liga, i te kako veruje da mu je mesto među najboljima i veruje u sebe i svoje kvalitete.

- Ne zanima me ono što drugi igrači rade. Ja sam Šerif Ndijaje i ovde sam da se dokažem, a reprezentacija je porodica i u istom smo brodu. Bilo da postignem gol ja ili neko drugi, glavno je da uzmemo bodove. Imamo dve važne utakmice za naš narod, za nas same. Ako budemo imao priliku da postignemo gol, uradiću to, u suprotnom ću sve učiniti da to uradi neko drugi iz tima -  zaključio je Šerif Ndijaje.