06.06.2024.

07:37

Foto: Starsportphoto

Sport

Reakcija iz Zvezde posle cirkusa: Dešavalo se i ranije, ali...

Međutim, sat i po vremena posle prekida crveno-beli se vratili na teren, dok su crno-beli uveliko otišli iz dvorane, a prema pravilniku takmičenja, ekipa koja je odgovorna za prekid gubi utakmicu službenim rezultatom 20:0.

Oglasio se  prvi čovek takmičenja Aleksandar Grujin i rekao da će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 20:0. Nakon ciruksa u Arenu usledio je rat saopštenjima klubova. Crno-beli tvrde da im je rečeno da će se utakmica nastaviti sutra i da su igrači otišli kućama! S druge strane, iz Zvezde su žestoko udarili na Partizan i naglasili da meč nije prekinut zbog vređanja Vesne Čović, supruge prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana, već iz drugih razloga. U izjavi za "Meridian sport" kapiten crveno-belih Branko Lazić je istakao da su se i ranije dešavale slične stvari, ali da su utakmice uvek nastavljane. 

Informer

- Iskreno, dešavalo se i ranije da se prazni hala, ali su utakmice bile nastavljene, što sad nije slučaj. Završilo se kako se završilo i da je sezona gotova, barem se nadam da jeste, pošto će sutra biti doneta odluka - rekao je Lazić.

Kapiten Zvezde veruje da je njegova ekipa osvojila trofej i tako kompletirala sezonu u kojoj je još ranije došla do pehara u ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća. 

Informer

- Najbitnije da smo osvojili još jedan trofej. Završili smo sezonu sa tri pehara i to je to. Moglo je malo bolje, ali zadovoljićemo se i sa ovim -  završio je Branko Lazić.