06.06.2024.

11:21

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda dala 2 miliona za njega, pa ga šalje na pozajmicu! Novi superligaš dobija veliko pojačanje!?

Iako nije još definitivno, ne bi bilo iznenađenje da talentovani, skupo plaćeni tinejdžer, bar privremeno promeni sredinu.

Sve će zavisiti od prelaznog roka u Ljutice Bogdana, kao i igara mladog napadača tokom pripremnog perioda. Naravno, imaće Sremčević prostora da se nametne šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću na početku priprema za narednu sezonu, ali realno je da minute u Superligi piše u timu sa Karaburme, saznaje Mozzart sport.

Informer

Jasno je da je prvi napadač srpskog šampiona Šerif Ndijaje, a tu je i Žan Filip Kraso, koji trenutno ima prednost u odnosu na momka koji je ove sezone na 20 mečeva Superlige Srbije postigao četiri gola.

Interesantno, prema novim FIFA pravilima moguće je pozajmiti samo trojicu igrača klubu iz istog ranga takmičenja, a jasno je da bi trener OFK Beograda Simo Krunić voleo u svojim redovima da vidi mladog Sremčevića, koji je za Zvezdu odigrao devet utakmica i postigao dva gola. 

Rukovodstvo Zvezde velike nade polaže u golobradog mladića, što je početkom februara potrvrdio i sportski direktor kluba, Mitar Mrkela.

- Imao je Uroš odličnu polusezonu u Mladosti iz Lučana, dobro je igrao i skrenuo je pažnju na sebe. Prvi cilj transfer politike Zvezde je dovođenje mladih igrača iz našeg šampionata. Uvek je zadovoljstvo kada se takav igrač pojavi i završi u našem klubu. Očekujemo mnogo od Uroša, nadamo se da će se brzo adaptirati na sve obaveze koje ga čekaju ovde i da će ostvariti i naše i svoje želje - poručio je tada Mitar Mrkela.