06.06.2024.

15:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Klub saopštio: Evo kada će Crvena zvezda dobiti trofej Superlige Srbije!

Crveno-beli su do titule stigli pobedom nad "večitim rivalom" Partizanom od 2:0, nakon što je drugi susret okončan službenim rezultatom 20:0 u korist gostiju.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da će ceremonija dodele pehara šampionu Srbije i medalja, biti organizovana u četvrtak u 19 časova u hali „Pionir“.Naš klub je u četvrtak u 14 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u sredu uveče u Beogradskoj Areni, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda Meridianbet, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom", navodi se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Informer

Krunišu se danas - košarkaši Crvene zvezde

Crvena Zvezda je tako uspela da osvoji i treći trofej u sezoni.

Prvobitno je odbranjen pehar "Žućkove levice" u Kupu Radivoja Koraća, a onda i vraćena titula iz vitrine Partizana regionalne ABA lige.

Uprkos nešto lošijem izdanju u Evroligi, crveno-beli su zaokružili izuzetno uspešnu godinu, pa se sa visokim ambicijama upućuju u planove za narednu sezonu.