06.06.2024.

18:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Informer saznaje da je sve dogovoreno! Najbolji igrač Srbije na kadetskom EP stiže na "Marakanu"!

Crveno-beli su se posle osvojene duple krune, bacili na posao i krenuli u sklapanje šampionskog tima za novu sezonu, a izbor je sada pao na mladog ofanzivca Čukaričkog. Kako je Informer saznao od pouzdanog izvora, Cvetković i crveno-beli su dogovorili sve uslove saradnje i pitanje je trenutka kada će fudbaler i preći na "Marakanu".

Mladi fudbaler skrenuo je pažnju na sebe odličnim partijama na nedavno završenom Evropskom prvenstvu na Kipru. "Orlići" su na kontinentalnoj smotri stigli do polufinala, ali su nesrećno izgubili od Portugala u sudijskoj nadoknadi sa 3:2.

Momak iz Niša je na pomenutom EP postigao čak četiri gola, što je skaute crveno-belih dodatno uverilo da se radi o veoma talentovanom igraču. 

Informer

 

Cvetković je na meti brojnih evropskih klubova, ali izgleda da je u toj trci najbrža bila Zvezda. Talentovani napadač je protekle sezone u dresu Čukaričkog odigrao 35 utakmica i postigao devet golova uz četiri asistencije. 

Inače, Zvezda je pre tri dana dogovorila saradnju sa doskorašnjim fudbalerom TSC Nemanjom Stojićem, koji je na "Marakanu" stigao kao zamena za Aleksandra Dragovića.