08.06.2024.

12:16

Foto: Informer

Sport

Svesrpski sabor i na "Marakani"! Zvezda potpisala ugovor o saradnji sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva! (FOTO/VIDEO)

Svečani događaj na stadionu crveno-belih počeo je u podne, a tokom dana ugovore o saradnji potpisaće FK Partizan sa Rudarom iz Prijedora, odnosno FK Vojvodina sa Borcem iz Banjaluke.

Ovim povodom oglasio se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Zvezda je ponosna što učestvuje u Svesrpskom saboru. Zvezda je simbol srpstva, bila i biće. Potpisali smo sporazum sa našim prijateljima iz FK Slavija iz Istočnog Sarajeva. Uvek smo imali lepu saradnju. Odigrali smo utakmicu povodom 100 godina postojanja kluba iz Sarajeva. Malo je poznato da je porodica Karađorđević osnovala klub. Zajedno sa narodom u Republici Srpskoj slavimo duplu krunu. Ponosni smo na uspehe na sportskom terenu, ali i zbog toga što većina građana Republike Srpske navija za Zvezdu i pruža nam podršku - poručuje Terzić.

Zvezdin direktor kaže da će saradnja biti sve intenzivnija.

- Nastavićemo razgovor sa našim prijateljima i posle svečanog dela. Voleo bih da se saradnja ogleda u pogledu omladinske škole i usavršavanja trenera. Zvezda je klub za koji navija preko pet miliona ljudi, oni su se identifikovali sa pobednikom. Obaveza nam je, kao najvećem klubu, da pomognemo gde možemo - dodaje Terzić.