13.06.2024.

18:54

Foto: Starsportphoto

Sport

Šampion uskoro pali motore! Evo sa kim će Zvezda igrati tokom letnjih priprema!

Šef stručnog štaba Vladan Milojević obaviće prozivku 17. juna, kada će se odazvati igrači koji nemaju reprezentativne obaveze tokom leta. Već dva dana kasnije ekspedicija crveno-belih putuje na Zlatibor, gde će odraditi prvu fazu priprema. Planirano je da na Zlatiboru bude odigran jedan pripremni meč protiv Mladosti iz Lučana 28. juna, dan uoči povratka u glavni grad.

Informer

Nakon toga, igrači će dobiti kraći odmor, pošto se 2. jula kreće put Rusije. Kao i prošle godine, sada će najtrofejniji srpski klub drugu fazu priprema obaviti u Sankt Peterburgu gde ekipa ostaje do 13. jula.

"Tokom boravka u Rusiji prvotimci Zvezde će odigrati tri kontrolna meča i to 4, 8. i 12. jula. O tačnom rasporedu utakmica zvezdaška javnost će biti naknadno obaveštena, a trenutno je poznato da će se crveno-beli sastati sa Zenitom i argentinskom ekipom Tigre", navodi se na sajtu prvaka Srbije.

Po povratku iz Rusije ekipa će trenirati na pomoćnim terenima stadiona "Marakana". Sezonu 2024/25 u Superligi crveno-beli započinju 20. jula utakmicom protiv Jedinstva sa Uba na svom stadionu.