15.06.2024.

07:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda otpisala još dva igrača?

Njih dvojica će, kako stvari sada stoje, narednu sezonu provesti na pozajmici u FMP-u iz Železnika, pošto sa Zvezdom imaju dugoročne ugovore.

Ovakav sled događaja možda i nije toliko iznenađenje, s obzirom da nijedan, ni drugi, nisu imali noseću ulogu kod trenera Janisa Sferopulosa. Lazarević je tokom sezone dobijao šansu i to kao defanzivno rešenje, dok je Ilić bio u rosteru samo kada su glavni centri povređeni ili iz nekog drugog razloga nisu mogli da igraju.

Informer

Informacije su i dalje nezvanične, a klub će se u narednom periodu oglasiti i zvanično potvrditi ko će nastupati za crveno-bele naredne sezone. Osim njih dvojice, na izlaznim vratima su Adam Hanga i Trej Tompkins, dok su ekipu već napustili Džavonte Smart, Fredi Gilespi i Majk Tobi.

Informer

Zasad je Zvezda dovela samo Uroša Plavšića, a produžila je ugovore sa Rokasom Gedraitisom, Milošem Teodosićem i Brankom Lazićem. Očekuje se uskoro i dolazak Nikole Kalinića, a košarkaški insajderi tvrde da su blizu dolaska Kodi Miler-Mekintajer i Ajzea Kenan, kao i Majk Daum.

Što se tiče Lazarevića, ovaj finiš sezone obeležila je njegova tuča sa košarkašem Partizana Džejmsom Nanelijem, koji je nakon toga, po svemu sudeći, završio svoju misiju u crno-belom dresu.