14.06.2024.

23:13

Foto: profimedia

Sport

Pao dogovor! Bek Olimpijakosa definitivno stiže u Zvezdu!

Iskusni američki košarkaš dovodio se u vezu sa Zvezdom u poslednjih desetak dana, a u narednim danima može se očekivati ozvaničenje saradnje. Čekalo se da se završi finalna serija prvenstva Grčke, gde je Kenan u dresu Olimpijakosa pokušao da dođe do titule. U tome ga je sprečio Panatinaikos, koji je večeras slavio u majstorici i došao do trijumfa od 3:2.

Ispostaviće se da je to Kenanu bio poslednji meč u dresu tima iz Pireja, a uskoro stiže u Zvezdu kao verovatno najveće pojačanje u letnje prelaznom roku! Informaciju je prvi preneo "Meridian sport", a potvrdili su brojni košarkaški insajderi širom Evrope.

Informer

Kenan će biti drugo pojačanje Zvezde, pošto je nedavno ozvaničen potpis Uroša Plavšića. U narednim danima ekipu bi trebalo da pojačaju Nikola Kalinić i Kodi Miler-Mekintajer, a očekuje se i dolazak Majka Dauma iz Efesa.

Ajzea Kenan je promenio veliki broj klubova i u NBA ligi i u evropskoj košarci. U Americi je igrao za Hjuston, Filadelfiju, Čikago, Finiks, Minesotu i Milvoki, dok je u Evropi bio član Uniksa, Galatasaraja i Olimpijakosa.