17.06.2024.

13:45

Foto: Instagram/ Širom Glazer

Sport

Booomba! Seksi guza žene Zvezdinog golmana zapalila internet (FOTO)

Zgodna plavuša je napravila dar-mar na Instagramu. Širom i Glazer uživaju u Italija. Zgodna žena Zvezdinog čuvara mreže nije stidljiva, pa je objavila fotografije u kupaćem kostimu i bacila fanove u trans. Pokazala je zgodno telo, a poseban akcenat je bio na njenoj guzi, pa su navijači ostali bez teksta.

"Auu šta je ovo", Ludilooo", "Ovo nije normalno", "Fenomelno i prelepo"", "Nemam reči", "Ovo nije stvarno", "Boomba", "Mamaaaa", O moj Bože, ubijaš me"..., samo su neki od komentara fasciniranih navijača na društvenim mrežama.

Inače, Šira Morag nije tipična žena fudbalera. Bavi se dizajnom i osnivačica je modnog brenda Vague et chanson. Ona je modnu kuću pokrenula s prijateljicom Gal Ohajon 2019. godine u Hercliji, gradu na centralnoj obali Izraela, koji se nalazi u Okrugu Tel Aviv. Sve je počelo u Galinom podrumu, a vremenom je njihov brenda postao jedna od vodećih izraelskih onlajn prodavnica.

Informer

Ljubav izraelske lepotice s Omrijem traje već dugo, a oni su godinama u skladnom braku i Šira ga podržava s tribina kad god je moguće. Kako je nedavno napisala na Instagramu, sportista joj "već devet godina izaziva leptiriće u stomaku", a uz njega će biti bilo gde na svetu, pa ga je bodrila i prilikom Zvezdinog gostovanja u Mančesteru. Navijači su je videli u provokativnom izdanju  i na tribinama stadiona "Rajko Mitić", kada je pozirala u dresu Crvene zvezde.