24.06.2024.

14:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Propao posao! Defanzivac odbio Zvezdu

Godinama se Ristić tokom letnjeg prolaznog roka pominje kao potencijalno pojačanje kluba iz Ljutice Bogdana 1a, ali nema dogovora ni ove sezone, kako trenutno stvari stoje. Srpski bek sa Seltom ima ugovor do 2026. godine. Međutim, klub ne računa na njega tokom naredne sezone, što je šampion Srbije pokušao da iskoristi.

Uprava Selte želi da smanji troškove, najavila je da će prodati defanzivca kako bi zaradila od transfera, ali i rasteretila budžet. Navodno, Zvezda je poslala ponudu 31-godišnjem Ristiću, koju je on odbio, ne želi da se vraća u Srbiju. Nekadašnji član Benfike ima želju da karijeru nastavi u nekoj od liga petica. Ristićeva želja je da ostane u španskom prvenstvu ili se oproba u Bundesligi. Odbio je bivši klub rešen da sačeka ponudu koja će mu više odgovarati. 

Informer

Mihailo Ristić ne želi da se vrati na Marakanu


Navodno za igrača postoji interesovanje nekoliko klubova iz La Lige i Bundeslige, pišu španski mediji. Nema sumnje da će i pored negativnog odgovora razvoj situacije pomno pratiti i na "Marakani".

Ristić je u crveno-belom dresu napravio prve fudbalske korake, da bi otišao u Krasnodar 2017. godine. Posle Rusije igrao je za Spartu Prag, Montpelje, Benfiku i ove sezone za špansku Seltu iz Viga.