04.07.2024.

10:39

Foto: profimedia

Sport

Konkurencija Glazeru! Ilić na pragu potpisa sa Crvenom zvezdom

Nedavno se pojavila vest da su crveno-beli zainteresovani za pomenutog golmana, koji je poslednju sezonu proveo na pozajmici u norveškom Sarpsborgu. Sada se vratio u Kolorado, sa kojim ima ugovor do kraja 2025. godine. To znači da će crveno-beli morati da plate obeštećenje, što i nije neka prepreka.

Informer

 

"Crvena zvezda i golman Marko Ilić dogovorili su transfer. Dobar potez za obe strane, pošto ga Koloradio nije hteo za prvog golmana. Ilić počinje iznova" napisao je Bogert na tviteru. 

Jasno je da je prvi golman srpskog šampiona Omri Glazer i tu se ništa neće promeniti. Nedavno je klub sa "Marakane" sporazumno raskinuo saradnju sa dugogodišnjim kapitenom i prvim čuvarem mreže Milanom Borjanom. Glazeru je data prednost i on ne mora da brine za mesto izmeđ stativa.

Ilić bi trebalo da mu bude konkurencija, trenira, uklopi se u sistem i dobija šansu na nekim utakmicama. Budući da slovi za odličnog golmana na njega se svakako računa u budućnosti. Ne bi bilo iztnenađenje da recimo za godinu dana Izraelac ode, pošto za njega uvek ima ponuda, a da Ilić preuzme primat. 

Informer

Omri Glazer

Crveno-beli su ovog leta već doveli Luku Ilića, Nemanju Stojića, Lazara Jovanovića, Anana, Pumu Rodrigeza, Dalsija i Jung Vu Seola.