04.07.2024.

13:07

Foto: Starsportphoto

Sport

Skandal nad skandalima! Dragović je ludak i idiot! Evo zašto je propao transfer ljubimca "delija"

Iako je delovalo da je sve bilo spremno za dolazak iskusnog asa u voljenu Austriju iz Beča, sve se izjalovilo i kako trenutno stoje stvari od tog posla neće biti ništa!

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde bio je ubeđen da će pronaći mir u rodnom gradu, gde mu je ponuđen trogodišnji igrački ugovor, a onda i mesto sportskog direktora na pet sezona. Ali, ne lezi vraže...

Informer

Aktuelni sportski direktor Austrije Manuel Ortlehner je nedavno boravio na prijateljskoj utakmici Austrije, kada ga je jedan navijač upitao zašto Dragović nije potpisao, a ovaj se razgoropadio i opleo po čoveku za kojeg su mnogi uvek imali samo reči hvale.

- Dragović je ludak, idiot. On je lud - urlao je Ortlehner, a tamošnji mediji tvrde da postoji video snimak na kojem se vidi kako jedan od funkcionera kluba vređa iskusnog asa!ž

Informer

Dragović je prve fudbalske korake učio baš na tom mestu, osvojio kup sa Austrijom i ispisao zlatnim slovima svoje ime u klupsku istoriju.

Nije tajna da se dugo lomio da li da prihvati ponudu Crvene zvezde o nastavku saradnje, jer je imao sjajne uslove i uživao je veliku podršku i ljubav navijača, ali je odlučio da prihvati poziv Austrije iz Beča.

Informer

Pre godinu dana je postao otac i odgovarao mu je klub iz rodnog grada,  a kada je ugovor trebao da se parafira, postalo je jasno da Austrija nije mogla da isprati zahteve prekaljenog asa! Uz sve to izbio je skandal zbog reči direktora, a iako su tamošnji mediji zatražli dodatnu izjavu jednog od čelnika, on je nije dostavio. 

Informer

Austrijanci ipak tvrde da nije sve propalo iako iskusni štoper pregovara sa klubovima iz inostranstva. Oni navode će odluku o narednoj destinaciji doneti sledeće nedelje.

Za momka koji je u Zvezdi odigrao tri sezone i osvojio tri duple krune zainteresovan je AEL iz Limasola, pa ostaje da se vidi za koga će se na kraju popularni Drago odlučiti.