06.07.2024.

19:02

Foto: Starsportphoto

Sport

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera

Za pomenuti trio, kako piše pomenuti portal, neće biti mesta u timu Vladana Milojevića za narednu sezonu, a tome u prilog ide i njihova potpuno skrajnuta uloga u nedavnom prijateljskom meču protiv Sočija na turniru u Rusiji.

Što se tiče Uroša Kabića, on je prošlog leta stigao iz Vojvodine u Zvezdu, ali nedugo po potpisu bilo je jasno da neće imati veliku ulogu. Nakon šest meseci klub ga je poslao na pozajmicu u Torino, gde takođe nije imao maltene nikakav doprinos. S obzirom na činjenicu da ima važeći ugovor, vratio se u Ljutice Bogdana, ali po svemu sudeći neće se dugo zadržati. Ovaj mladi ofanzivni vezista verovatno će ili na novu pozajmicu ili će biti prodat do kraja prelaznog roka.

Informer

Što se tiče desnog beka Lazara Nikolića, utisak je da ni za njega neće biti mesta, pošto prednost na toj strani terena ima mladi Ognjen Mimović, kao i Srđan Mijailović, koji je prošle sezone prekomandovan na tu poziciju i sasvim korektno je odigrao. Spominje se da bi mogao na pozajmicu u Vojvodinu, a navodno je interesantan i nekim klubovima iz Švajcarske.

Informer

Na kraju, mesta u prvom timu Zvezde neće biti ni za Viktora Radojevića. Ovaj momak, koji pokriva poziciju levog beka, praktično neće imati nikakve šanse da se domogne minutaže, pošto na njegovoj poziciji crveno-beli imaju novopridošlog Jong Vu Seula, iskusnog Milana Rodića, kao i defanzivca iz Gane Ebenezera Anana.

Odranije je poznato da Vladan Milojević ne računa na Kingsa Kangvu, kao ni na Jegora Pruceva.