09.07.2024.

22:48

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda spremna da pusti Nigerijca! Olanjinka zbog porodice hoće da se vrati u Slaviju

Klub iz Praga je pre mesec dana kontaktirao srpskog šampiona sa namerom da vrati nigerijskog napadača u svoje redove. Crveno-beli su tada odbili, jer je Slavija nudila svega 1.500.000 evra, dok su čelnici sa "Marakane" tražili četiri puta više, odnosno šest miliona.

Ipak, izgleda da ta priča nije gotova, jer kako saznaje "Mocart sport" Zvezda je popustila u pregovorima i sada je spremna da pusti Olanjinku za četiri miliona evra, ali je posao daleko od završenog jer češki klub i dalje ne odustaje od prvobitne ponuđene sume. 

Informer

Piter Olanjinka protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije

Sam Nigerijac želi da se vrati u Prag, a i njegova supruga je vezana za prestonicu Češke. Kako navodi "Mocart sport" crveno-beli su spremni da izađu u susret igraču, posebno ukoliko uspeju da pronađu kvalitetnije rešenje na njegovoj poziciji, ali isto tako i njihovi zahtevi moraju da budu ispunjeni.

Olanjinka je na "Marakanu" stigao prošlog leta kao slobodan igrač i to upravo iz Slavije, u kojoj je proveo pet sezona. U početku se nije naigrao kod trenera Baraka Bahara, ali se to dolaskom Vladana Milojevića promenilo. Nigerijac je za godinu dana u crveno-belom dresu uspeo da odigra 43 meča u svim takmičenjima i postigne 12 golova.