12.07.2024.

09:50

Foto: Printskrin Youtube

Sport

Zvezda našla napadača! Crveno-beli šalju milione u Izrael

Reč je o mladom i talentovanom fudbaleru, za kojeg Izraelci tvrde da će crveno-beli poslati ponudu od 2.500.000 evra. U sezoni za nama, on je igrao nešto malo za prvi tim i dao je pet golova. Mnogo više je nastupao u drugoj ligi, gde je 11 puta bio strelac.

Prvi čovek kluba Avija Luzon nadao se da će možda dobiti jaču ponudu, pošto je Toklomati jedan od najperspektivnijih igrača u izraelskom fudbalu, ali mediji u toj zemlji spekulišu da bi pristao da ga proda Crvenoj zvezdi za pomenutu sumu. Momak već ima četiri nastupa za reprezentaciju i od njega se jako mnogo očekuje u budućnosti. 

Poznato je da klub sa "Marakane" traži napadača i krilo, mada joj je potreban neko ko će odmah da bude pojačanje, jer će klub igrati plej-of za Ligu šampiona. Toklomati verovatno nije taj kalibar, već bi na njega gledali kao na zalog za budućnost. 

Informer

 

Proteklih dana bili smo svedoci da je klub slao i ponude od osam miliona evra za igrača, što je Zvezdin rekord, pa nema sumnje da će naći baš ono što joj odgovara. Ulog je ogroman.