16.07.2024.

12:29

Foto: profimedia

Sport

Oglasio se Crnogorac kog želi Zvezda: Mogao bih na "Marakanu"!

Mladi krilni napadač je u nešto opširnijem izlaganju za švedske medije potvrdio da je šampion Srbije zainteresovan za njega. Brojni portali u Švedskoj pisali su o ponudi Zvezde, a spekulisalo se da je klub sa "Marakane" ponudio čak tri miliona evra na adresu Hamarbija, ali da je taj novac odbijen. Navodno, Hamarbi traži četiri miliona evra.

Momak rodom iz Nikšića kaže da je počastvovan što se za njega interesuje beogradski klub.

- Srećan sam zbog interesovanja Zvezde. To je veliki klub, ali nekoliko još ih je pokazalo interesovanje. Sačekaću još malo pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Nisam baš u velikoj žurbi kada je u pitanju donošenje odluke. Nekoliko klubova je u igri. Nemam mnogo šta da dodam. Jednoga dana bih mogao da obučem dres Crvene zvezde - kaže Đukanović u razgovoru sa švedskim novinarima.

Informer

Za ovog ofanzivca navodno su interesovanje pokazali brojni klubovi, među kojima se izdvajaju italijanski velikan Lacio i Bolonja. Ipak, izgleda je samo Zvezda poslala konkretnu ponudu, a deluje i da je Đukanović vrlo zainteresovan da pojača srpskog prvaka.

- Svako zna da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova na Balkanu sa ogromnom istorijom. Nema tu mnogo šta da se priča. Naravno da je velika stvar za mene kada me traži takav klub. Ako vas želi Zvezda to znači da ste radili dobro u karijeri. Redovno igra u Ligi šampiona i osvaja trofeje. Nije mala stvar igrati skoro svake sezone grupnu fazu Lige šampiona. Na meni je radim još napornije i ostanem fokusiran na dešavanja ovde, pa ćemo da vidimo šta će da bude - kaže Đukanović.