17.07.2024.

12:21

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević mi je vratio samopouzdanje! Šerif jedva čeka premijeru na punoj "Marakani"

Napadač je u klub stigao na početku prošle sezone, ali je preporod doživeo dolaskom trenera Vladana Milojevića. Ističe da jedva čeka da nastave tamo gde su stali. 

- Uradili smo dobar posao na pripremama. Iza nas su dobre utakmice, a posebno smo se istakli protiv Zenita koji je velikan ruskog fudbala. Srećan sam zbog tima, ali i sebe što nam ide ovako. Sad je vreme da to pokažemo i na premijeri nove sezone. Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim na "Marakanu" i da vidim pune tribine. Znam da je isti osećaj i kod naših navijača. Uželeli smo se jedni drugih. Želimo da ova sezona bude bolja nego prethodna i da je na pravi način otvorimo - počeo je Endiaje.

Informer

O treneru ima samo reči hvale. 

- Izuzetno cenim Milojevića i našu saradnju, reč je o odličnom treneru. Takođe, radi se o čoveku sa izuzetnim karakterom, a smatram i sebe takvim, tako da zajedno možemo mnogo toga. Videli su svi koliko sam slobodnije delovao na terenu kada je Milojević došao. Dao mi je samopouzdanje i smatram da sam mu vratio to. Nastavićemo tamo gde smo stali - kaže napadač. 

Dok je bio kod Braka, očajno mu je išlo i u domaćem prvenstvu dao je samo jedan gol. Kasnije se svre promenilo, ali ne krije koliko su mu golovi značili. 

Informer

- Za napadača je bitno da postiže golove, ali i da pomaže ekipi na terenu. Naravno, volim da pogađam, to mi daje na samopouzdanju i nadam se da ću nastaviti i ove sezone tako - jasan je Ndijaje.

Život mu olakšava što je porodica sa njim. 

- Uživamo u Beogradu, moja supruga, sin i ja. Zaista nam je sjajno u Srbiji - zaključio je Ndijaje.