17.07.2024.

12:55

Foto: kk crvena zvezda

Sport

"Delije", oglasila se Zvezda! Počela rezervacija sezonskih karata

Oglasio se klub i objasnio da će se proces kupovine odvijati u tri faze od kojih su prve dve rezervisane za sve vlasnike sezonskih karata prethodne sezone, dok se treća faza odnosi na nove kupce, dok su ranije još objavljene cene.

Zvezda je objavila i kratak video snimak u kom objašnjava čitav proces rezeravacije sezonskih karata koja je moguća onlajn putem.

Crveno-beli su detaljno objasnili kako da navijači rezevišu karte, a sve informacije možete pronaćina na ovom linku.

"Na raspolaganju  imate četiri opcije od kojih se prve dve odnose na kupovinu onlajn. Prva je sa dostavom na kućnu adresu, a druga preuzimanje na Malom Kalemegdanu. Treća opcija je lična kupovina na Malom Kalemegdanu, dok je četvrta plaćanje preko pravnog lica, odnosno računa firme", navode na sajtu kluba.

"Pred nama je istorijska sezona! Čekamo i proslavićemo 80. rođendan naše Crvene zvezde, koji ćemo obeležiti raznim manifestacijama, utakmicama za pamćenje, pobedama, trofejima, ali na prvo mestu punim tribinama – jer je to ono što Crvenu zvezdu čini velikim klubom. Ljudi i ogromna podrška koji naš klub čine već decenijama potpuno drugačijim od drugih!", navode iz Zvezde.