17.07.2024.

16:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Kraso: Rasprava sa Baharom je pogoršala stvari, kod Milojevića se nisam uklopio

Krilni fudbaler opisao je svoj boravak u Crvenoj zvezdi i ni njemu sa ove distance nije jasno kako je od jednog od ključnih igrača postao epizodista. Čim je počeo prelazni rok, prihvatio je ponudu francuskog drugoligaša Pariza, jer nije više želeo da sedi na klupi.

- U oktobru sam bio prvi strelac tima. Postigao sam sedam golova, imao tri asistencije. Kada je trener počeo da me stavlja na klupu, verovao sam da želi da me odmori za Ligu šampiona. Međutim, i tamo me je stavljao na klupu. Otišao sam kod njega da konstruktivno pričamo. Pitao sam ga šta treba da popravim, šta su mi nedostaci. Pričao mi je o odbrani. I to u periodu kada sam postizao golove. Nisam ga razumeo. Na kraju je ta rasprava samo pogoršala stvari - počeo je Kraso. 

Informer

Ipak, ističe da mu nijednog trenutka nije žao što je prihvatio poziv Zvezde prošle godine u ove dane.

- Tri godine pre toga bio sam u trećoj ligi. Oni su došli kod mene i zamolili me da igram u klubu iz Lige šampiona. To je san svakog fudbalera. Na kraju sam igrao protiv Mančester sitija. Morao sam to da osetim, da vidim svojim očima. Upisao sam asistenciju protiv Jang bojsa. Bilo je to moje prvo iskustvo u inostranstvu. Nema potrebe da žalim - kaže Kraso.

Dolazak Vladana za igrača iz Obale Slonovače samo je pogoršao stvari.

- Došao je novi trener, radili su po novom sistemu, dok sam ja bio na turniru. Kada sam se vratio, bilo mi je još teže da se ustalim u tim. Morao sam da to da prihvatim - istakao je fudbaler. 

Informer

Sa Crvenom zvezdom mu se smešila Liga šampiona, ali on je prednost dao ulozi koju će imati u timu. 

- Ne smatram da sam napravio korak unazad povratkom u drugu ligu Francuske. Naprotiv, ambijent koji poznajem sigurno će mi pomoći da ponovo osetim zadovoljstvo igranja. Želeo sam da ponovo postanem važan za svoj tim. Dao sam prioritet ulozi. Ne može u fudbalu da se predvide stvari, ali potpuno je drugačije doći u klub kao starter i braniti svoje mesto. Mnogo je to lakše nego stići kao alternativa i boriti se. Ovde sam dobio garancije da ću igrati, što ne bi bio slučaj u Ligi 1. Da sam hteo da budem zamena ostao bih u Crvenoj zvezdi - zaključio je Kraso.