20.07.2024.

14:04

Foto: maccabi.tlv.co.il

Sport

Zvezda ponovo pazari u Izraelu! Šampion daje 4.000.000 evra za krilo!

Zvezdi gori pod nogama i daje sve od sebe da što pre obezbedi levokrilnog napadača, a raduje vest da igrač želi da nastavi karijeru u šampionu Srbije i na pomolu je finaliziranje posla.

Kako javlja Sport klub, Zvezdina želja da dovede reprezentativca Angole, rođenog 1999. godine gotovo sigurno biće ostvarena.

Milson se vrlo mlad preselio u Portugal i postao član akademije Leišeša, bio deo Maritima, pre dve gdoine je potpisao za Nižnji Novgorod.

Drugi deo sezone ruski klub ga je prosledio na pozajmicu u Tursku, gde je na deset utakmica postigao pet golova za Ankaraguču i skrenuo pažnu Izraelaca na sebe. Prošle godine ga je Makabi gkupio od ruskog tima za 700.000 evra, a kako stvari stoje sada će dobrano zaraditi od njegovog transfera u Zvezdu.

Vredi istaći da je sa Makabijem osvojio titulu, bio jedan od najapaženijih igrača u timu koji je ove sezone preuzeo Žarko Lazetić i upisao sedam golova i deset asistencija u nimalo lakom prvenstvu Izraela. 

Kada je reč o evropskoj pozornici Milson je počeo 10 utakmica i tri puta asistirao saigračima, a sada insistira na dolasku u Zvezdu, iako je nedavno bio blizu prelaska u AEK. Ipak, uprava mu nije dozvolila da napusti klub.

Informer

Zvezda je 2015. godine dovela Idana Vereda iz Makabi Haife, ali se momak koji je briljirao u tamošnjem prvenstvu nije proslavio u Beogradu, kao ni Barak Bahar, koji je bezuspešno sedeo na klupi srpskog šampiona. 

Informer

Sa druge strane, golman Omri Glazer koji je došao iz Hapoel Ber Ševe u potpunosti je opravdao poverenje i svaki uloženi evro u njega.