20.07.2024.

23:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

Duarte blista zbog gola na debiju: Presrećan sam!

Debitovao je Bruno Duarte večeras na "Marakani" u dresu Crvene zvezde, a bolji način da se predstavi navijačima srpskog šampiona nije mogao da izabere. Napadač iz Brazila ušao je u igru u 69. minutu, a samo desetak sekundi kasnije postigao je svoj prvenac u novom klubu i to iz prvog kontakta sa loptom. 

Očekivano, Brazilac je bio prezadovoljan zbog svog prvog gola u dresu Crvene zvezde, a istakao je i divljenje prema navijačima koji su u velikom broju ispunili tribine "Marakane". 

- Veoma sam srećan zbog debija, postigao sam gol uz pomoć mojih saigrača. Zaista sam presrećan i hvala svima. Bilo je sjajno, nekada imam sreće, lopta je stigla do mene i postigao sam gol - rekao je Bruno Duarte nakon utakmice, a potom dodao. 

- Veoma je lepo, navijači su sjajni, vole klub i ovo je veoma dobro za nas - podvukao je novopečeni navijač Crvene zvezde. 

Crveno-beli su u prvom kolu Superlige Srbije savladali Jedinstvo Ub sa 4:0, a pored Duartea u strelce su se upisali Aleksandar Katai, dok je mrežu rivala dva puta tresao Šerif Ndijaje.