21.07.2024.

13:11

Foto: Starsportphoto

Sport

Ilić: Bili smo odlični protiv Jedinstva, neverovatan osećaj je čuvati Zvezdin gol!

Crveno-beli su sinoć savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0 (2:0), u okviru 1. kola Superlige, a golove su dali Šerif Ndijaje u 18. i 23, Aleksandar Katai u 54. i Bruno Duarte u 69. minutu. 

Trener Vladan Milojević dao je na startu sezone debitansku priliku većini novajlila koji su na "Marakanu" došli u letnjem prelaznom roku, Među njima je i čuvar mreže crveno-belih, Marko Ilić, koji je pokazao da Zvezda ne mora da brine.

- Neverovatan je osećaj stati na gol i osetiti atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Još sam pod utiskom, presrećan sam što sam imao čast da osetim to. Ambijent je bio fenomenalan i hvala svima koji su došli na stadion i podržali nas. Pozivam ih da to rade u što većem broju, jer sada vidim koliko nam znače. Nadam se da će ih protiv Mladosti naredne subote biti još više - rekao je Ilić.

Informer

Marko Ilić

Golman koji je Crvenu zvezdu stigao iz Kolorada naglasio je da na meču protiv Ubljana nije imao puno posla, s obzirom da su saigrači bili na nivou.

- Odigrali smo jako dobro. Nisam imao previše posla i nemam problem kada je takva situacija. Baš sam se lepo osećao na golu - dodao je Ilić.

Rođeni Novosađanin se dobro upoznao sa načinom rada i rutinom crveno-belih, a osvajanje, odnosno odbranu "duple krune" označava kao prioritet.

- Samo da nastavimo u ovom ritmu. Bili smo sjajni protiv Jedinstva i nadam se da ćemo tako nastaviti. Poenta je da budemo konstantno dobri i verujem da to možemo. Upoznao sam se sa načinom rada ekiper Što se mene tiče, želim da ostanem dosledan i posvećen, da još više radim na sebi i doprinesem ekipi koliko god mogu. Naravno, voleo bih da to bude "dupla kruna" - poručio je Ilić.