22.07.2024.

13:54

Foto: EPA Images

Sport

Hrvati kukaju! Zvezda im ispred nosa uzela važnog igrača

Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno! Danima unazad bili smo svedoci da su mnogi klubovi širom Evrope pokazali interesovanje za Elšnika. Dovođen je u vezu sa Lesterom, kao i još nekim ostrvskim klubovima, gde je proveo veći deo karijere, a najozbiljniji kandidat za njegove usluge bio je zagrebački Dinamo.

Informer

Želeo ga je i Hajduk, ali Dinamo je bio konkretniji. Možda se i nadao da ima šanse do nedelje ujutro. Tada se situacija drastično promenila. Udicu je bacila Crvena zvezda, a poslednjih sezona ona je vrlo konkurentna kad želi nekog igrača.

Pogodilo je ovo ljude u Dinamu. I dalje se potajno nadaju da će Elšniku da propadnu sve drue kombinacije i da će izabrati njih. Mediji u Hrvatskoj takođe izveštavaju da je Zvezda ukrala Dinamu i Hajduku fudbalera. Bilo kako bilo, Slovenac će se uskoro preseliti na "Marakanu". 

Informer

Spreman je srpski šampion da ga plati 1.500.000 evra, dok će igrač po sezoni zarađivati 420.000 evra i bonuse. Kad je reč o obeštećenju, to je novac koji zadovoljava apetite Olimpije. Elšnik će u Zvezdi imati opaku konkurenciju, pošto na njegovoj poziciji igraju In Bom Hvang, Dalsio, Gelor Kanga i Srđan Mijailović.