26.07.2024.

17:56

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezdin napadač dobija nagradu "Bora Kostić" za najboljeg strelca u prošloj sezoni!

Neumorni Senegalac je tokom prvog dela prošle sezone bio meta zasluženih kritika, ali su pohvale počele stizati već od proleća, kada je na terenu počeo da prikazuje izvanredne partije.

Ndijaje se tokom sezone 2023/24 u 15 navrata upisao na listu strelaca, a najefikasniji je bio u domaćem prvenstvu, gde je postigao ukupno 11 golova (sedam u regularnom delu šampionata, a četiri u plej-ofu).

Informer

Šerif Ndijaje

Osim u domaćem šampionatu, napadač kluba iz Ljutice Bogdana imao je veliku ulogu i u osvajanju Kupa Srbije, jer je postigao tri gola u najmasovnijem srpskom fudbalskom takmičenju.

Šerif je bio precizan i na meču protiv Jang bojsa u Beogradu u grupnoj fazi Lige šampiona, te je tako svoje ime upisao na listu strelaca i kada je međunarodna fudbalska scena u pitanju.

Informer

Šerif Ndijaje

Da aktuelni šef stručnog štaba Vladan Milojević može i ove sezone da računa na njega, Senegalac je dokazao na prethodnom meču protiv Jedinstva iz Uba, kada je postigao dva gola u okviru prvog kola Superlige Srbije. 

Svi verni navijači kluba iz Ljutice Bogdana imaće priliku da već sutra, od 20 časova, podrže reprezentativca Senegala, kome će vredno odličje predati sportski direktor Crvene zvezde - Mitar Mrkela.