26.07.2024.

18:35

Foto: Starsportphoto©

Sport

Milojević pred Mladost: Mogu da nam naprave problem, opasni su u tranziciji!

Crveno-beli će sutra (20.00, Arena premijum 2) dočekati Mladost na "Marakani", u okviru drugog kola Superlige Srbije. Aktuelni šef stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana je na konferenciji za medije izneo očekivanja i ambicije pred utakmicu.

- Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro "drži" prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem. Trudićemo se da pružimo naš maksimum i poboljšamo segmente igre na kojima radimo - poručio je Milojević.

Informer

Fudbaleri Crvene zvezde

Imao je klub iz Ljutice Bogdana veliku podršku navijača na premijeri sezone, kada su crveno-beli na domaćem terenu savladali Jedinstvo sa Uba (4:0).

- Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se "ne bojim" - dodao je Milojević.

Upitan je trener Zvezde i da li je već odredio startnu postavu za predstojeći meč, kao i da li će napadači Šerif Ndijaje i Bruno Duarte igrati zajedno u tandemu.

- Posle današnjeg treninga ćemo videti za koji ćemo se sastav opredeliti. Danas imamo trening, pa ćemo videti koji ćemo koncept igre odabrati za sutra - istakao je fudbalski stručnjak. 

Takođe, Milojević se osvrnuo i na zdravstveno stanje pojedinih igrača u ekipi.

- Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe - poručio je strateg crveno-belih. 

Informer

Fudbaleri Crvene zvezde

Pružio je podršku bivši trener Al Itifaka i ekipama koje se bore za plasman u neko od takmičenja na evropskoj sceni. 

- Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama - zaključio je Milojević.

Ekipa Crvene zvezde odlučila je da na meču protiv lučanske Mladosti, svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogući besplatan ulaz na istočnu tribinu "Marakane". Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Zvezde i Mladosti.