02.08.2024.

09:01

Foto: Starsportphoto/shutterstock

Sport

HIT! Šta ga je ovo napalo?! Mijatović neprepoznatljiv, Kosta sija! Doneli Zvezdi više od 17.000.000 pa se ponovo sreli u Americi! (FOTO)

Fudbaler Njujork sitija Jovan Mijatović i uzdanica Aston Vile, Kosta Nedeljković, sreli su se u Americi, pošto je engleski klub tamo na turneji!

Momci koji su zasijali na velikoj sceni u dresu Crvene zvezde ponosno su pozirali sa dresovima klubova u kojima sada nastupaju i bilo je očigledno da im je drago što se ponovo vide.

Inače, Jovan Mijatović se "pohvalio" na društvenim mrežama da mu je zatvoreno oko, a dok su se neki pitali da li ga je ujela pčela, drugi su se šalili da je naleteo na bokserku iz Alžira koja je biološki muškarac, ali se takmiči u ženskoj konkurenciji na Olimpijskim igrama.

Informer

Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana je Jovana Mijatovića prodao u Njujork siti za 8.000.000 evra + 15% od naredne prodaje. Mladi napadač je zablistao na velikoj sceni, odmah skrenuo pažnju javnosti, pa je ekspresni odlazak iz voljenog kluba bio logičan sled događaja.

Ipak, najviše se aktuelni šampion Srbije opario od desnog beka Koste Nedeljkovića, za kojeg je Aston Vila  platila 9.000.000, dok će klubu takođe pripasti 15% od naredne prodaje.