02.08.2024.

20:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević pred prvo gostovanje: Moji igrači nisu u takmičarskom ritmu!

Crvena zvezda je u prva dva kola Superlige Srbije imala prednost domaćeg terena, ali četa Vladana Milojevića to nije uspela da iskoristi na pravi način. Lučanska Mladost je na "Marakani" otkinula bodove šampionu. Crveno-beli, dakle, na prvo ovosezonsko gostovanje ne idu sa maksimalnim učinkom zbog čega je posebno nezadovoljan trener. 

- Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta segmenata da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa. Uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada - rekao je Vladan Milojević. 

Informer

 

Crveno-bele u subotu očekuje gostovanje Tekstilcu iz Odžaka koji svoje domaće utakmice igra u Bačkoj Palanci. O narednom rivalu Milojević je imao samo reči hvale. 

- Imaju veoma dobar kolektiv i zadržali su energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga. Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao - dodao je trener Crvene zvezde. 

Od starta sezone van tima su Mirko Ivanić i Omri Glazer koji imaju problema sa povredama. Milojević ne računa na Pitera Olanjinku koji je izbačen iz tima zbog kršenja discipline i već neko vreme trenira sam. 

- Videćemo, imamo određene probleme. Pokušavamo da ih rešimo i da igrače oporavimo što pre kako bi mogli da uđu u takmičarski ritam - rekao je strateg crveno-belih.