09.08.2024.

23:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda iskoristila pravo - "Biser" crveno-belih na dvojnoj registraciji!

Privela je Crvena zvezda kraju jačanje tima za narednu sezonu, makar kada se radi o letnjem prelaznom roku. Uspeo je srpski šampion da unese "svežu krv" u sve linije tima, ali je tako roster Vladana Milojevića postao previše širok. Zbog toga, crveno-beli su rešili da se sredinom avgusta rastanu sa talentovanim igračima koji će svoje kaljenje nastaviti u Superligi Srbije. 

Uroš Kabić će narednu sezonu provesti kao pozajmljen igrač u Čukaričkom, Viktor Radojević prosleđen je TSC-u, a danas je Zvezda završila još jedan bitan posao. Naime, uprava kluba rešila je da iskoristi pravo dvojne registracije i Uroša Sremčevića da na raspolaganje Grafičaru koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije. 

Nakon što su Bruno Duarte i Šerif Ndijaje sjajno otvorili novu sezonu postalo je jasno da za Sremčevića na "Marakani" mesta neće biti. Perspektivni napadač će u redovima Zvezdine filijale potražiti neophodne minute i pokušati da se nametne treneru Vladanu Milojeviću u budućnosti. 

Sremčević je na "Marakanu" stigao zimus u transferu teškom 2.000.000 evra. Označen je omladinski reprezentativac Srbije kao zalog za budućnost, a prošle sezone je u crveno-belom dresu sakupio devet mečeva u svim takmičenjima. Pravu šansu dobio je tek nakon što je okončana šampionska trka, da bi u pretposlednjem kolu protiv Napretka postigao u prvenac za Zvezdu.