14.08.2024.

17:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević oprezan: Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, od petka ćemo se fokusirati na Bodo!

Ekipa iz Ljutice Bogdana sutra od 20 časova gostuje Čukaričkom u Pančevu, u okviru petog kola Superlige Srbije. Uoči tog meča svoja očekivanja i ambicije izneo je šef stručnog štaba crveno-belih, Vladan Milojević.

- Očekuje nas veoma teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to - započeo je Milojević.

Potom se fudbalski stručnjak osvrnuo na rivala, te istakao kako bi njegova ekipa trebala da obrati posebnu pažnju na vezistu Marka Docića, ali i na ostale igrače koju imaju velike kvalitete. 

- Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju - poručio je strateg crveno-belih.

Informer

Fk Crvena zvezda

Upitan je Milojević i da li će brazilski fudbaler Bruno Duarte (28) izboriti svoje mesto u startnoj postavi, s obzirom da je na prethodne četiri utakmice upisao isto toliko golova. 

- Igrači moraju da se dokazuju na svakom treningu. Niko kod mene ne može da se "zacementira" u startnu postavu. Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat - istakao je Milojević.

Informer

Bruno Duarte

Potom je strateg kluba iz Ljutice Bogdana otkrio kakav je zdravstveni bilten kada je reč o Omriju Glazeru koji je propustio nekoliko utakmica, kao i o Šerifu Endiajeu koji nije bio u sastavu na prošlom meču protiv Novog Pazara.

- Glazer je u završnoj fazi rehabilitacije. Što se Endijajea tiče, ima malih problema i videćemo šta kaže medicinski tim - istakao je trener crveno-belih. 

Informer

Bruno Duarte

Fudbaleri Crvene zvezde narednog utorka gostuju Bodo Glimtu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, a osam dana kasnije u revanš meču oni dočekuju norveški klub na čuvenoj "Marakani".

- Imam saradnike koji se već sad bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču. Prvo nas čeka Čukarički, a od petka ćemo se fokusirati na Bode - istakao je Milojević.

Potom se trener crveno-belih osvrnuo i na činjenicu da će Zvezda protiv Čukaričkog igrati na veštačkoj podlozi, kao i protiv Bodoa.

- Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra - podvukao je Milojević.