16.08.2024.

11:54

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda brutalno potcenjena u Norveškoj! Bodo glimt je veliki favorit protiv šampiona Srbije!

Prvi meč biće odigran 22. avgusta u Norveškoj, dok će revanš biti na beogradskoj "Marakani" 28. avgusta. Obe utakmice počinju u 21 čas.

Iako je Crvena zvezda često viđena kao favorit u ovom dvomeču, kladionice su iznenadile objavivši šokantne kvote koje stavljaju Bodo glimt u povoljniju poziciju. Naime, kvote za pobedu Bodo glimta kreću se oko 1,65, dok je kvota za remi 3,80. Pobeda Crvene zvezde, s druge strane, ocenjena je sa visokih 5,40.

Ova procena može delovati iznenađujuće s obzirom na tradiciju i iskustvo Crvene zvezde u evropskim takmičenjima. Međutim, Bodo glimt je u tekućoj sezoni pokazao izuzetnu formu, sa četiri ubedljive pobede u kvalifikacijama. Norvežani su eliminisali poljski klub seloniju sa rezultatom 1:0 i 4:1, dok su u prethodnoj rundi kvalifikacija nadmašili letonski RFS rezultatom 4:0 i 3:1.

Uprkos tome što kladionice favorizuju Bodo glimt, Crvena zvezda se neće predati lako. Srpski gigant će se truditi da opravda očekivanja i pruži kvalitetnu igru kako bi obezbedio prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

Oba meča obećavaju uzbudljiv fudbal i velika očekivanja sa obe strane, a navijači i ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju ishod ovog dvomeča.