16.08.2024.

12:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda ništa ne prepušta slučaju! Otkazan derbi!

Meč između Zvezde i TSC-a trebalo je da se igra za nedelju dana, ali je na zahtev šampiona Srbije i uz saglasnost kluba iz Bačke Topole odložena, u skladu sa propozicijama takmičenja, navodi se u saopštenju, utakmica 

Takođe, iz Zajednice SLS navode da je odluka o odlaganju u skladu sa interesom srpskog fudbala, jer se oba kluba takmiče u finalnoj rundi evropskih kvalifikacija, plej-of fazi Lige šampiona, odnosno Lige Evrope.

Informer

Zvezda u utorak igra plej-of za Ligu šampiona protiv Bode glimta iz Norveške, dok će se TSC u plej-ofu za Ligu Evrope u četvrtak odmeriti snage sa Makabijem iz Tel Aviva, koji sa klupe predvodi doskorašnji trener srpskog kluba, Žarko Lazetić.

Takođe, utakmica petog kola SLS između fudbalera Partizana i Radničkog iz Niša, koja je bila na programu u nedelju, odložena je zbog obaveza kluba iz Humske u evropskim kvalifikacijama.

Partizan će u četvrtak u plej-ofu za Ligu konferencije igrati protiv belgijskog Genta, a meč između Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine pomeren je za 19. avgust sa početkom u 19 časova, na molbu kluba iz Novog Sada.