16.08.2024.

15:55

Foto: Starsportphoto

Sport

Napadač napušta "Marakanu"? Crvena zvezda dobila ponudu za Šerifa Ndijajea iz liga petice!

Prema saznanjima "MaxBet Sporta", šampion Srbije je primio novu ponudu za svog napadača Šerifa Ndijajea, koji je postao jedan od najtraženijih igrača u Evropi.

Nakon što je u junu bio predmet interesa kluba iz Saudijske Arabije, sada je na radaru španskog Primera kluba Espanjola. Ekipa iz Barselone, koja se vratila u najviši španski rang, pokazuje ozbiljno interesovanje za Ndijaje, uprkos tome što je sezona već počela.

Informer

Ndijaje je propustio dve utakmice zbog povrede, ali se brzo vratio u formu postigavši tri gola na startu sezone. Sa dolaskom Vladana Milojevića, Ndijaje je postao ključni igrač u timu, beležeći odlične nastupe u Superligi. Njegove dobre igre su privukle pažnju brojnih evropskih timova, uključujući Espanjol.

Španski klub je spreman da sačeka desetak dana dok se situacija u Crvenoj zvezdi ne razjasni, naročito u vezi sa kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde se revanš protiv Bodo glimta očekuje 28. avgusta. Ako transfer bude realizovan, Crvena zvezda će biti prisiljena da pronađe novog napadača u Evropi, kako bi popunila prazninu u svom timu.

Ova situacija dodatno komplikuje trenutne pripreme i strategije Crvene zvezde, koja će morati da balansira između evropskih ambicija i tržišta transfera.