17.08.2024.

10:48

Foto: Starsportphoto©

Sport

Saznajemo! Ovo je cifra koju Zvezda traži za Šerifa, Španci nude duplo manje!

Jedan od klubova koji je zainteresovan za snažnog Senegalca je španski Espanjol, a ta vest u javnosti se pojavila juče popodne. Međutim, povratnik u Primeru u ovom momentu može da ponudi duplo manje novca, dakle, 3.000.000 evra, i male su šanse da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

Prema rečima našeg izvora dobro upućenog u čitav slučaj, u slučaju odlaska senegalskog napadača, crveno-beli će odmah krenuti u pregovore sa Interom oko dovođenja čuvenog austrijskog napadača Marka Arnautovića, o čemu je Informer već pisao.

- Zvezda je već napravila plan da proda Šerifa kako bi se oslobodilo mesto za dolazak Marka Arnautovića. Međutim, tu prodaju neće forsirati ispod cene. Espanjol u ovom trenutku nudi 3.000.000 evra, Zvezda traži duplo više. Jako teško će se pronaći kompromis, jer crveno-beli su jako tvrdi u stavu da Senegalca prodaju za veliki novac. Uostalom, on je pre godinu dana došao za veliki novac (4.000.000 evra), pa ga crveno-beli sigurno neće prodavati za manje od toga. Pogotovo što je značajno podigao formu u poslednjih šest meseci - objašnjava izvor Informera.

Informer

Što se tiče Ndijajea, on je u Zvezdi u prethodnih godinu dana prošao put od totalnog promašaja do centarfora bez koga se, maltene, ne može. U uvodnim mesecima po dolasku mučio se sa formom, a onda je po dolasku Vladana Milojevića ušao u fantastičnu seriju.

Prošlu sezonu okončao je sa 15 postignutih golova na 39 mečeva, a ove je na tri meča već upisao četiri pogotka. U poslednje vreme u startnoj postavi menja ga Bruno Duarte, koji je, barem zasad, opravdao očekivanja na "Marakani".