19.08.2024.

09:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Dobre vesti za Zvezdu! Radonjić napravio prvi korak u povratku na "Marakanu"!

Nakon što je odigrao sezonu na pozajmici u španskoj Majorki, srpski reprezentativac je trenutno van planova trenera Torina, Paola Vanolija.

Italijanski mediji izveštavaju da Radonjić trenira individualno u Beogradu, čekajući potencijalni poziv iz Crvene zvezde, kluba u kojem je nekada pružao najbolje partije u karijeri.

Informer

Nemanja Radonjić

Torino je već startovao novu sezonu u Seriji A, ali je Radonjić ostao van ekipe, što dodatno pojačava spekulacije o odlasku iz kluba. Na pitanje o izostanku srpskog fudbalera, trener Vanoli je izjavio:

- On je taj koji je izabrao da se ne pojavi. Za mene je on dobar igrač, ali radim sa onima koji su mi na raspolaganju i ne želim da traćim vreme na priču o onima koji nisu tu.

Radonjić je karijeru revitalizovao upravo u Crvenoj zvezdi, odakle je za veliki novac prešao u Olimpik Marsej. Ipak, u francuskom klubu nije uspeo da se nametne, te je upućivan na pozajmice u Hertu, Benfiku i Torino.

Nakon što je Torino otkupio ugovor, Radonjić je ponovo ispao iz trenerskih kombinacija, što ga je odvelo na pozajmicu u Majorku. Sada je na pomolu novi transfer.

Informer

Nemanja Radonjić

Pored mogućnosti povratka u Crvenu zvezdu, Radonjić ima i ponudu Empolija, kluba koji je zainteresovan da ga dovede na pozajmicu.

Međutim, kako mediji prenose, Radonjić je odbio ovu opciju i ne želi da se pridruži italijanskom timu. U Crvenoj zvezdi, iako je konkurencija na krilnim pozicijama velika, interesovanje za njegov povratak i dalje postoji.

Kako se prelazni rok bliži kraju, odluka Nemanju Radonjića očekuje već u narednim danima. Da li će se vratiti na stadion Rajko Mitić i ponovo obući crveno-beli dres ili će pronaći novi klub za nastavak karijere, ostaje da se vidi.