19.08.2024.

14:45

Foto: kk crvena zvezda

Sport

Braća ponovo na okupu! Zvezdin trio obavio preglede pred početak priprema, nisu mogli biti srećniji! (FOTO/VIDEO)

Nakon što su u ponedeljak završili testiranja u Zavodu za Sport, ekipa je krenula na pripreme u ovaj miran deo Srbije, gde će se fokusirati na početak sezone.

Trener Janis Sferopulos će imati na raspolaganju 14 igrača tokom boravka u Staroj Pazovi, dok će se tokom nedelje timu pridružiti reprezentativci Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac.

Ova dvojica su dobili nekoliko dana odmora nakon uspešnog nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu i uskoro će se priključiti kolektivnim treninzima.

Sa druge strane prisutni su bili Nikola Kalinić, Nemanja Nedović i Miloš Teodosić, pa je ova cela situacija zapravo njihov ponovni susret u nekom timu još od reprezentacije Srbije.

Prošle sezone, Crvena zvezda je briljirala, osvojivši sva tri trofeja, a ovog leta su nastavili sa jačanjem tima. Pojačanja su stigla u vidu Kodija Milera Mekintajera, Ajzee Kenana i Nikole Kalinića, koji će sigurno biti ključni u nadolazećoj sezoni. Pored njih, povratnik Ognjen Dobrić dolazi sa sjajnim iskustvom iz Pariza.

Zvezda je takođe potpisala ugovore sa Majkom Daumom i Urošem Plavšićem, a produžila saradnju sa ključnim igračima kao što su Jag Dos Santos i Rokas Geidraitis. Sa ovakvim rosterom, očekivanja su velika, a pripreme u Staroj Pazovi su samo prvi korak ka novim uspesima za crveno-bele.