19.08.2024.

15:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Evroliga isprovocirala "grobare"! Objavila kako Đoković navija za Zvezdu, a pristalice crno-belih su odmah reagovale! (FOTO)

Dok timovi poput Partizana i Crvene zvezde ubrzano kreću sa pripremama, jedan zanimljiv izazov na društvenim mrežama unosi dodatnu vatru među navijače.

Zvanični profil Evrolige na platformi "X" danas je privukao ogromnu pažnju objavivši fotografiju Novaka Đokovića kako bodri Crvenu zvezdu tokom prošle sezone, uz pitanje: "Ko je najpopularnija osoba koja navija za vaš klub?"

Očekivano, navijači su brzo reagovali! "Grobari" nisu gubili vreme, odgovarajući fotografijom Đokovića sa meča Partizana, podsećajući sve da je Novakov sin Stefan veliki fan crno-belih, a često su zajedno viđeni na utakmicama Željka Obradovića.

Navijači Crvene zvezde takođe nisu ostali nemi – među njima se brzo proširila slika Luke Dončića, dok su u Virtusu fanovi ponosno istakli Janika Sinera, a u Panatinaikosu Janisa Adetokumba.

Sezona još nije ni počela, a rivalitet između večitih već bukti! Ko će na kraju izaći kao pobednik u ovom nadmetanju prestiža, ostaje da se vidi. Ali jedno je sigurno – Evroliga nikada nije bila zanimljivija!