19.08.2024.

21:07

Foto: Informer

Sport

Zvezda osetila "veštak" u Bodeu! Crveno-beli odradili poslednji trening pred sutrašnji duel (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Izabranike Vladana Milojevića sutra očekuje prvi od dva ključna duela za ulazak u najelitnije evropsko klupsko takmičenje. Dan pre pomenutog meča ekipa iz Ljutice Bogdana obavila je poslednji trening na stadionu u Bodeu i tako konačno osetila čuveni "veštak" na kojem prvak Norveške godinama unazad uzima meru evropskim velikanima.

Atmosfera na treningu Crvene zvezde bila je veoma prijatna, ali i radna. Igrači su trenirali punom parom, a moglo se primetiti i koliko su motivisani da ostvare pozitivan rezultat na meču u Norveškoj. Takav ishod bi im značajno olakšao zadatak u revanšu, koji je zakazan za sledeću sredu na stadionu "Rajko Mitić".

Delegacija tima sa "Marakane" danas je u prepodnevnim časovima stigla u grad na severu Evrope, gde ih je dočekala znatno hladnija temperatura i jesenjih 14 stepeni. Nakon odmora i konferencije za medije, crveno-beli su odradili poslednji trening, a sutra ih očekuje veoma važan duel sa norveškim prvakom.

Šef stručnog štaba ekipe iz Ljutice Bogdana Vladan Milojević, odlučio se da u Bode povede 27 igrača, a to su:

Golmani: Marko Ilić, Ivan Guteša, Vuk Draškić

Odbrana: Ognjen Mimović, Uroš Spajić, Vanja Drkušić, Naser Điga, Nemanja Stojić, Stefan Leković, Jung Vu Seol, Milan Rodić

Sredina: In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Timi Maks Elšnik, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Luka Ilić, Jovan Šljivić, Puma Rodrigez, Jegor Prucev, Lazar Jovanović, Piter Olanjinka, Felisio Milson, Aleksandar Katai

Napad: Bruno Duarte i Šerif Ndijaje.