20.08.2024.

23:15

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Kapiten Zvezde Spajić: Krenuli smo kilavo, ali pokazaćemo da smo kvalitetniji!

Crveno-beli su večeras poraženi od Bode Glimta sa 2:1 (0:0) u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Norvežani su bili bolji tokom većeg dela susreta, početkom drugog poluvremena razbijali su Beograđane i imali dva gola prednosti, a poraz je ublažio desni bek Ognjen Mimović, pogotkom 15 minuta pre kraja meča.

Kapiten Zvezde Uroš Spajić sumirao je utiske posle utakmice.

- Znali smo šta nas čeka i bili smo spremni za njihov stil igre. Mislim da smo im dali lufta na startu meča, osećali su se komforno. Bili smo tu, ali istovremeno nismo. Kasnili smo na loptu, a prvo poluvreme smo nekako preživeli. Drugo smo jednostavno ušli kilavo i primili smo dva gola. Tek onda smo reagovali - počeo je priču Spajić za televiziju "Arena sport".

Informer

Kako kaže, poslednjih 20-ak minuta bio je model kako Zvezda treba da igra.

- Mislim da smo kvalitetnija ekipa. Pokazali smo tih poslednjih 20-ak minuta da možemo da igramo hrabrije. Postigli smo gol, stvarali smo šanse i treba da budemo uvereniji u sebe. Očekujem hrabriju Zvezdu. Ovo nije naš maksimum, pokazali smo u poslednjih 20-ak minuta kako treba da igramo. Moramo da odgovorimo trkom i agresijom. To je minumum kojim moramo da odgovorimo, verujem da će u Beogradu biti mnogo bolje - kaže Spajić.