22.08.2024.

21:27

Foto: EPA

Sport

Bode ne prati Zvezdinu taktiku! Norvežani neće preskakati svoje obaveze!

Na beogradskoj "Marakani", Bode Glimt će se suočiti sa Crvenom zvezdom u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, sa ciljem da odbrani prednost od 2:1 iz prvog susreta odigranog u Norveškoj.

Međutim, ambicije norveškog šampiona ne ometaju njihove obaveze u domaćem šampionatu. U subotu, 24. avgusta, Bode Glimt će u okviru 20. kola norveške lige od 16 sati ugostiti Sarpsborg.

Informer

FK Crvena zvezda - Bode Glimt

Ekipa trenera Ketila Knutsena trenutno je lider na tabeli sa 41 osvojenim bodom, pet više od prvog pratioca Brana, dok je Sarpsborg na 10. poziciji.

Za razliku od Bode Glimta, šampion Srbije, Crvena zvezda, odlučila je da odloži svoj meč u Super ligi Srbije ovog vikenda kako bi se što bolje pripremila za evropski izazov. "Crveno-beli" su trebali da ugoste TSC iz Bačke Topole, ali je odlučeno da predstavljanje Srbije u evropskim kvalifikacijama ima prioritet.

Sve oči će biti uprte u "Marakanu" naredne srede, gde će Bode Glimt pokušati da ispiše novu stranicu u istoriji kluba, dok će Crvena zvezda dati sve od sebe da preokrene rezultat i obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.