24.08.2024.

19:54

Foto: kk crvena zvezda

Sport

Zvezda završila pripreme u Staroj Pazovi! Nakon prijateljskih mečeva, čekiraju karte za Atinu i Rusiju! (VIDEO)

Crveno-beli ulaze u novu sezonu kao aktuelni šampioni ABA lige, Superlige Srbije i Kupa Radivoja Koraća, što stvara veliki pritisak na ekipu Janisa Sferopulosa. Kako bi se što bolje pripremili, klub je odlučio da prvi deo priprema održi u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi, gde su danas završili svoj poslednji trening.

Ekipa sa Malog Kalemegdana potom 28. avgusta gostuje Jahorini na prijateljskom meču, a samo tri dana kasnije, u našu prestonicu dolazi Igokea. Utakmica sa timom iz Laktaša biće zatvorenog karaktera, kao i gostovanje Hapoela, 5. septembra.

- Zdravo Zvezdaši! Ovo nam je poslednji dan priprema u Staroj Pazovi. Sjajna nedelja iza nas, bili smo bolji iz dana u dan i nastavićemo da napredujemo! - poručio je Ajzea Kenan.

- Bila je ovo sjajna nedelja uz odlične treninge. Vredno se spremamo za početak sezone. Jedva čekamo da vidimo navijače. Idemo - poručio je Majk Daum. 

Izabranici Janisa Sferopulosa 10. septembra odlaze u Atinu, kako bi snage iza zatvorenih vrata odmerili sa Olimpijakosom. Dok će poslednje provere obaviti od 12. do 14. septembra na VTB kupu u Moskvi (12. septembra protiv CSKA i 13. septembra protiv Lokomotive Kuban).