25.08.2024.

10:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok otkriće Nikole Kalinića! Dobio sam poziv iz Partizana! (VIDEO)

U nedavnom gostovanju u podkastu "6.75 range", Kalinić je iskreno govorio o tome kako je reagovao na poziv legendarnog Željka Obradovića.

"Bio je, da. To sam već rekao i nije tajna. Bio je poziv, ali sam rekao da ne osećam... Što bih to radio sebi? Nema razloga, ima 1.000 drugih klubova", izjavio je Kalinić, jasno stavljajući do znanja da njegov povratak u Srbiju nije mogao da se završi drugačije nego u crveno-belom dresu.

Kalinić je tog leta 2021. ponovo obukao dres Crvene zvezde i vodio tim do šampionske titule, pobedivši upravo Partizan u finalnoj seriji.

Informer

Nikola Kalinić

Nakon osvajanja titule, odlučio je da se okuša u španskoj Barseloni, ali se ovog leta ponovo vratio u Zvezdu, gde će po treći put preuzeti ulogu jednog od lidera tima.

Nedavno je sa saigračima završio prvi deo priprema u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Kalinić se priprema za niz kontrolnih utakmica koje ga očekuju u narednim nedeljama, a prvi veliki izazov u ABA ligi doći će 20. septembra, kada će Zvezda sezonu otvoriti gostovanjem u Dubaiju.

Crveno-beli navijači s nestrpljenjem očekuju povratak svog ljubimca na teren, gde će ponovo biti ključna figura u borbi za trofeje.