26.08.2024.

09:37

Foto: AP/Photo

Sport

Điga pred Bode: Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće!

Ekipa iz Ljutice Bogdana u sredu (21.00, Arena premijum 1) dočekuje ekipu Bode Glimta, u revanš meču plej-of runde za plasman u Ligu šampiona. Norveški prvak je u prvom duelu trijumfovao rezultatom 2:1, te je sada nad izabranicima Vladana Milojevića teži posao, najpre da anuliraju zaostatak, a potom i da dođu do preokreta i izbore grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičnenja.

Defanzivac crveno-belih Naser Điga veruje u pozitivan rezultat na predstojećem susretu, kao i u veliku podršku navijača na "Marakani".

- Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bode Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje Marakana - poručio je Điga. 

Informer

Naser Điga

Imali su fudbaleri Crvene zvezde sjajnu podršku na severu Evrope, a Điga veruje da će i na domaćem terenu navijači biti njihov 12. igrač.

- Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine Marakane u sredu. Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u crveno-belim dresovima. Samo nas jedan korak deli od Lige šampiona, sa 50 hiljada navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor - zaključio je Điga.