26.08.2024.

12:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Rastanak posle samo dva meseca! Zvezda pušta pojačanje od 2.000.000€?!

Čelnici aktuelnog srpskog šampiona imaju pune ruke posle tokom ovog prelaznog roka, s obzirom da je dovedeno čak 12 pojačanja, dok je klub napustilo njih 13, ali tu nije kraj.

Posle saznanja Informera da će defanzivac Nemanja Stojić (26), koji je ovog leta došao iz TSC-a, ekspresno napustiti "Marakanu" i preseliti se u Makabi iz Tel Aviva kod bivšeg trenera Žarka Lazetića, "krčka" se još jedno iznenađenje.

Naime, nije isključeno da stopama iskusnog štopera za nekoliko dana krene i novajlija iz Famalikaa, koji je u Beograd stigao krajem juna za obeštećenje od dva miliona evra. Krilni ofanzivac ima ponudu sa severnoameričkog kontinenta, nije zadovoljan početkom u Zvezdi i sve bi moglo da se zaključi dogovorom o odlasku, uz izvlačenje uloženog novca prilikom kupovine od portugalskog tima, prenosi "Sport klub".

Ono što je zasad sigurno, Pumin odlazak neće se dogoditi pre revanša plej-ofa za Ligu šampiona sa Bode Glimtom u sredu (21.00, RTS 1), već je opcija da dođe do transfera početkom septembra.

Informer

Puma Rodrigez

S druge strane, sačekaće se i konačna odluka stručnog štaba na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem, pošto je reprezentativac Paname u poslednje vreme popravio status im bio i starter u Norveškoj, da se nije povredio.

Inače, Puma je dosad odigrao četiri utakmice u Superligi, a postigao je jedan gol i upisao dve asistencije.