27.08.2024.

11:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Dortmund na "Marakani", Zvezda na "Bernabeu"! Izvucite i vi parove Lige šampiona!

Zvuči kao ostvarenje sna za fudbalere i navijače srpskog prvaka, ali to su rezultati jednog od nekoliko simulatora žreba za Ligu šampiona koje je moguće pronaći na interentu. Zanimljivo je da simlutori već u startu računaju da će Zvezda biti učesnik elitog takmičenja, a ne Bode Glimt.


Na jednoj stranici kompjuter je pulenima Vladana Milojevića za rivale izabrao pomenute ekipe uz špansku Đironu, nemački Leverkuzen i francuski Brest. Liga šampiona će od naredne sezone biti igrana u novom formatu, svaka ekipa odigraće ukupno osam utakmica i to po četiri kod kuće i na strani, a postojaće jedinstvena tabela.


Kako bi u gore navedenom slučaju izgledao Zvezdin raspored pogledajte u tabeli ispod.

Informer


Na ovom linku možete i sami da u Zvezdino ime okušate sreću (potrebno je da posle inicijalnog žreba sa "iksićima" sačekate nekoliko minuta dok kompjuter formira kompletan raspored utakmica).


Nešto manje atraktivne rivale, ali sa više izgleda da napravi dobar rezultat i možda dođe do osmine finala u Ligi šampiona Zvezda bi imala ako bi joj se poklopio žreb sa drugog simulatora.


On joj je za protivnike dodelio Arsenal, Inter, Red Bul Lajpcig, Sporting...


Na ovoj adresi možete da pronađete drugi simulator.

Informer

Kao što rekosmo, za sad ovo samo zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, ali ko zna, možda će sutra pre ponoći postati realnost! Crveno-beli, naime, sutra uveče od 21 čas (RTS 1, Arena 1 premijum) biju presudnu bitku za plasman u Ligu šampiona i moraće da nadoknade gol zaostatka protiv Bode Glimta, koji je prošle nedelje u Norveškoj slavio sa 2:1. Ukoliko izabranici Vladana Milojevića slave sa dva razlike ili eventualno pobedom od jednog gola razlike izbore produžetke, pa trijumfuju u dodatnih pola sata ili na penale, onda će četvrti put učestvovati u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja.