28.08.2024.

17:44

Foto: Printskrin video

Sport

"Delije" napravile spektakl na Palama! Paklena atmosfera dočekala Zvezdine košarkaše (VIDEO)

Završili su košarkaši Crvene zvezde prvi deo priprema pred početak naredne sezone, a danas otvaraju seriju prijateljskih mečeva kako bi što spremniji dočekali prve izazove u regionalnoj ABA ligi. Prvi meč četa Janisa Sferopulosa odigraće od 18 časova na Palama protiv Jahorine, a crveno-beli su po dolasku u Republiku Srpsku dobili spektakularan doček. 

Veliki broj navijača našao se na ulicama Pala kako bi dočekao košarkaše Crvene zvezde. Sve je ukrasila bakljada pristalica crveno-belih i nema sumnje da će tribine dvorane biti popunjene do poslednjeg mesta budući da je ulaz slobodan. 

Crveno-beli su prvi deo priprema odradili u Staroj Pazovi nakon čega su nekoliko dana trenirali u Beogradu. Nakon utakmice protiv Jahorile četa Janisa Sferopulosa vraća se u Srbiju gde će odigrati dva zatvorena meča protiv Igokee i Hapoel Jerusalima. 

Zvezda potom putuje u Pirej na megdan Olimpijakosu, a za kraj priprema crveno-beli će učestvovati na VTB Superkupu. Novu sezonu branilac trofeja u ABA ligi otvara protiv Dubaija u gostima.