28.08.2024.

23:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

Šta ste drugo očekivali!? Ivanić zagrmeo nakon plasmana u Ligu šampiona!

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Izabranici Vladana Milojevića i krcata "Marakana" progutali su nemoćni Bodo Glimt. Nakon 90 minuta atomskog fudbala beogradskog velikana na najvećem srpskom stadionu počela je proslava. Koliko crveno-belima znači plasman u elitno takmičenje dovoljno govori reakcija Vladana Milojevića, a šta tek onda reći o Mirku Ivaniću! 

Mirni momak iz Bačkoj Jarka nikada nije bio galamdžija van terena. Svojim potezima dovoljno je govorio na travnatoj podlozi, ali je večeras i on progovorio. Prvi se pojavio pred kamerama "TV Arenasport" i na konstataciju da je Crvena zvezda ponovo u Ligi šampiona imao je jasan odgovor. 

- Šta ste drugo očekivali!? Kada je najvažnije mi smo najbolji. Svi su nas kritikovali, ali smo verovali u nas i stručni štab. Bajaga nam je doneo sreću, hvala mu, sada je išla njegova pesma. Želim mu dobru žurku na koncertu povodom 40 godina karijere - rekao je Ivanić.

Crvena zvezda je slavila sa 2:0, strelac prvog gola iz penala je bio Bruno Duarte, a tačku na dvomeč stavio je Uroš Spajić u finišu drugog poluvremena.